Šta se desi kada dobacujete ženi UFC šampiona?

Convington je pretjerao

Šta se desi kada dobacujete ženi UFC šampiona?

M. Šljivak

Zločesti dečko UFC-a Colby Covington našao se u ozbiljnim problemima.

Jednu od najvećih pričalica u ovoj organizaciji traži UFC šampion teške kategorije Stipe Miočić, kako bi sa njim razgovarao o riječima koje je Covington uputio njegovoj supruzi.

Ipak, Miočić je istakao kako nema namjeru da prebije Covingtona i da jednostavno samo želi razgovarati.

"Uznemirio me. Dobacivao je mojoj supruzi nešto nakon što je završila borba. Trebao bih razgovarati sa njim. Nemam namjeru da mu skinem glavu sa ramena, samo bih razgovarao s njim", rekao je Stipe i potom je otkrio šta se desilo:

"Moja supruga je hodala prema kavezi, a on je počeo dobacivati. Menadžer mu je rekao da zažuti i ne želi mi reći šta je govorio. Morat ću to saznati sam. Dobar sam u tome, poput FBI-ja sam i saznat ću šta je rekao. Onda ćemo porazgovarati", dodao je Stipe.

Convington je u lošim odnosima sa mnogim borcima i možda je zaista bolje što menadžer ne želi prenijeti Stipi njegove riječi.

Top Komentari

Keno
Covington picko jedna, otkini mu glavu stipe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti