Šta se desi kada nekoliko mladića naleti na Anthonyja Joshuu na parkingu?

Britanac je uvijek spreman

Šta se desi kada nekoliko mladića naleti na Anthonyja Joshuu na parkingu?

Edmir Škorić

WBA, IBF i WBO prvak Anthony Joshua (30) "obračunavao" se s nekoliko tinejdžera izvan svog amaterskog kluba.

Joshua je nakon odrađeng treninga na parkingu sreo grupu mladića, koji su mu odmah prišli i htjeli su da se druže sa svjetskim bokserskim prvakom.

Britanac se smijao dok je dopuštao momcima da mu budu sparing partneri. Laganim potezima, nasmijan, izluđivao je dječake kojima je očito bio cilj da pokažu prvaku da i oni posjeduju borilačke vještine. Naravno, pravih udaraca u tijelo nije bilo, a da je bilo, ko zna gdje bi dječaci završili.

Joshua se sprema za borbu sa 39-godišnjim Bugarinom Kurbatom Pulevom u O2 Areni u Londonu gdje Britanac nije boksao od 2016. godine.

Top Komentari

user1590671591
Kako glup clanak
4 0
Hix
Kakav naslov Boze dragi ... EVO VAM KLIK NAJELI SE DA BOG DA
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi