Fury i Joshua će zaraditi nevjerovatne cifre

U međusobnom meču

Fury i Joshua će zaraditi nevjerovatne cifre

M. Šljivak

Tyson Fury i Anthony Joshua dogovorili su dvije borbe u 2021. godini.

Duel koji su svi ljubitelji boksa s nestrpljenjem čekali na kraju je dogovoren, a dvojica teškaša i nositelji svih naslova u ring će čak dva puta naredne godine.

Očekivano, ova borba će biti jedna od najvećih svih vremena. Bokseri će također zaraditi ogromne cifre, a The Times navodi kako će oba boksera za prvu borbu dobiti 100 miliona funti.

Druga borba će donijeti nešto više novca za pobjednika prvog duela. Tada će se novac podijeliti 60-40 u korist pobjednika iz prvog meča, a oba borca su pristala na ovakvu podjelu.

Ipak, prije međusobnog duela Fury i Joshua imati još posla. Obojica će braniti titule prvaka svijeta, Fury će po treći put boksovati s Deontayem Wilderom, a Joshua za protivnika ima Kubrata Puleva.

Top Komentari

Chupy
I na kraju nece se boriti, pobjede vec upisane?! Pa ne bore se protiv anonimusa. Bore se protiv vrhunskih boksaca. Jedan ce ga podojiti, a mozda i obojica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi