"Anthony Joshua ima slabu, slabu bradicu"
Foto - EPA

Bob Arum tvrdi

"Anthony Joshua ima slabu, slabu bradicu"

Midhat Šljivak

Anthony Joshua ponovo je prozvan od legendarnog promotora Boba Aruma.

Arum nije veliki ljubitelj prvaka svijeta teške kategorije. Ranije je prijetio kako će ga njegov borac Kubrat Pulev poslati u penziju, a očigledno je da i dalje tako misli.

"Joshua ima izuzetno slabu, slabu bradicu", rekao je 88-godišnji Arum za TalkSport i pita se:

"A nokautiran je od Andyja Ruiza koji nema udarac? Pogledajte njegov rekord. U našem timu se borio konstantno", rekao je Arum.

Potom je najavio meč protiv Kubrata Puleva, narednog izazivača za titule svjetskog prvaka.

"Joshua do kraja godine mora u ring s mojim borcem, žestokim Bugarinom Kubratom Pulevom. Tyson Fury isto s druge strane ima treći i nimalo lak meč s Deontayjem Wilderom. Ako dobiju obojica ništa ih ne zaustavlja ka međusobnom duelu", rekao je Arum.

Joshua i Fury već su dogovorili dvije borbe u 2021. godini, a vrlo lako bi se moglo desiti da to budu borbe za apsolutnog prvaka svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi