Stigao je odgovor Floyda Mayweathera na Khabibov izazov!
Nedavno je Khabib kazao da je on kralj džungle iako Mayweather ima 50-0 u karijeri, a sada čekamo da vidimo hoće li se naći jedan nasuprot drugoga, što bi bio svojevrsni spektkal godine

Je li spreman?

Stigao je odgovor Floyda Mayweathera na Khabibov izazov!

E. Škorić

Floyd Mayweather je spreman da prihvati izazov koji je pod njega postavio Khabib Nurmagomedov.

Nakon što je sredio Conora McGregora u Las Vegasu i izazvao veliku frku, Khabib je sada spreman da se obračuna sa Floydom Mayweatherom.

"Floyd, idemo se boriti, 50-0 protiv 27-0, dvojica boraca koja nikad ne gube. Idemo, zašto ne?", pozvao je UFC prvak boksera na veliki meč.

"U džungli postoji mjesto za samo jednog kralja. Naravno da sam ja taj kralj. Zato što se on muči s Conorom, a ja ga lako riješim", kazao je Dagestanac.

Nije se dugo čekalo na odgovor Floyda, koji je očigledno spreman da se nađe oči u oči s Khabibom.

"CBS, Showtime i MGM Grand pripremite čekovnu knjižicu. Otiđite na stranicu Leonarda Ellerbea (direktor Mayweatherove promocije, op.a) da vidite kako me Khabib Nurmagomedov izazvao", napisao je Floyd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi