"Stipe zaslužuje napad na titulu zbog svega što je napravio"

Joe Rogan tvrdi

"Stipe zaslužuje napad na titulu zbog svega što je napravio"

M. Šljivak

Popularni UFC-ov komentator Joe Rogan smatra da Stipe Miočić zaslužuje novu borbu protiv Daniela Cormiera za titulu teške kategorije.

Miočić je naslov najboljeg teškaša izgubio od Daniela Cormiera koji ga je nokautirao u prvoj rundi prije 20 dana, a nakon svega je ostao i bez šanse za revanš.

Joe Rogan smatra da Miočić jednostavno mora dobiti revanš zbog svega što je napravio.

"On zaslužuje revanš. Pa, čovjek je imao najviše uspješnih odbrana u historiji, postao je najbolji teškaš svih vremena. Pogledajte kako je završio Overeema, Werdum, Juniora Dos Santosa i kako je pobijedio Ngannoua. Oborio ga je taj ludi i savršeni udarac Daniela Cormiera", rekao je Rogan.

Ipak, i on smatra kako je u oktagon sa DC-jem prvo Brock Lesnar.

"Da, on je sigurno naredni, ali pitanje je može li proći testiranja koja su neophodna da bi se vratio", istakao je Rogan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi