Stojnić u FFC-u: Nokautirat ću Staringa i uzeti pojas!

Bh. MMA borac će se boriti za pojas u FFC-u

Stojnić u FFC-u: Nokautirat ću Staringa i uzeti pojas!

Bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić mogao bi uskoro nastupiti u FFC-u i boriti se u meču za šampionski pojas u toj federaciji.

Iako te informacije nisu zvanične, Stojnićev protivnik bi trebao biti Dion Staring, koji je prvak FFC federacije i kojeg je Denis već pobjeđivao.

"Sinoć me zvao trener i razgovarali smo o tom mogućem meču. Trener je razgovarao sa Markom Petrakom, jednim od organizatora FFC-a i on je ponudio novčanu naknadu za taj meč i da se borim za titulu, te sam pristao", rekao je Stojnić i dodao:

"Pravo loš prvak Dion Staring je na tronu FFC-a i ako dođe do tog meča, obećavam da ću ga nokautirati i uzeti pojas u FFC federaciji".

Inače, Stojnić i prvi čovjek FFC-a Zovko Orzat nisu u baš najboljim odnosima, ali i u UFC-u postoje situacije u kojima se mnogo ne vole vlasnik organizacije Danu White i pojedini borci, ali su oni dobijali šanse da se bore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.