Stojniću zabranjen nastup na KSW eventu

Ništa od obračuna s Delijom

Stojniću zabranjen nastup na KSW eventu

Naš MMA borac Denis Stojnić, ipak, neće imati obračun sa Antom Delijom.

Stojnić se na predstojećem KSW 51 eventu u Zagrebu trebao sučeliti sa dubrovačkim teškašem, trebao je to biti jedini regionalni okršaj, no isti je - otkazan.

Sarajliji je, naime, KSW organizacija zabranila da se bori protiv Delije nakon što je na obaveznim ljekarskim pregledima utvrđeno da je povrijedio koljeno na jednom od treninga, a umjesto njega je uskočio veteran Oli Thompson.

Iako je Stojnić uložio sve napore da mu se progleda 'kroz prste', odnosno da uđe u ring, Delija mu nimalo ne vjeruje i lako je zaključiti da je razočaran raspletom.

"Situacija je takva kakvu smo i očekivali. Nije se on povr ijedio. Neće do tog meča nikad doći, on me više ne zanima", komentarisao je Delija.

Naša zemlja će, svejedno, imati predstavnika na KSW eventu u Zagrebu. To će biti Erko Jun kojeg čeka dvoboj protiv Pudzianowskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi