Bezobrazna mušterija galamila u marketu, za nekoliko sekundi završila je uspavana na podu

Ostao nepomično ležati

Bezobrazna mušterija galamila u marketu, za nekoliko sekundi završila je uspavana na podu

E. Ganibegović

Svakim danom internetom kruži poneki novi video ulične tuče.

Iako je MMA sport koji ima svoje mjesto i vrijeme za održavanje, neki izlaze van tih okvira.

U posljednje vrijeme svjedoci smo brojnih brutalnih uličnih nokauta, a ovaj put viralan je videozapis iz jednog marketa.

Nadmena mušterija nešto je prigovarala, očigledno radniku u marketu. Ovaj se približio da ga mirno udalji iz objekta, na šta mu je uzvraćeno odgurivanjem u prsa.

Radnik preko toga nije mogao preći i brutalno je nokautirao mušteriju koja je ostala da nepomično leži.

Zanimljiva je i reakcija žene koja je stojala pored i nakon nokauta sve u čudu posmatrala. Pogledajte.

Momak koji ga je nokautirao poslije toga se vratio što se vidi na kraju snimka, no ne znamo šta je dalje bilo jer je tu snimanje prekinuto.

Prava je šteta što videozapis nema zvuka i ne možemo čuti šta je mušterija govorila, očigledno visokim i grubim tonom, no sigurno je da je naučio lekciju.

Poslije ovog nokauta, samo se za nadati da nema ozbiljnije posljedice, a idući put će sigurno dobro razmisliti da li će se i prema kome ovako ponašati. 

Top Komentari

King_Kenny
...i koji je ovdje sport u pitanju?...makljaza u supermarketu?
4 1
SA1921BA
Nije htjela u životu bar u pjesmi nek me ljubi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi