Sud oduzima Ćatiću kuću vrijednu preko 300.000 eura?

Pišu mediji u Njemačkoj

Sud oduzima Ćatiću kuću vrijednu preko 300.000 eura?

Njemački bokser bh. porijekla Adnan Ćatić alias Felix Sturm nalazi se u velikim problemima.

Nakon što je 2016. godine bio izložen istragama za uzimanje dopinga, višestruki bokserski šampion sada bi, kako piše ugledni njemački list Bild, mogao ostati bez porodične kuće u Leverkusenu.

Premda razlozi u ovom momentu nisu poznati, isti izvor je naveo kako je Sud u Leverkusenu izdao naredbu o pljenidbi kuća čija se vrijednost procjenjuje na 308.000 eura. O cijelom slučaju Ćatić, sa druge strane, nije obaviješten.

"Ne znam o čemu se radi, ali pobrinut ću se za to", kazao je Ćatić njemačkim novinarima, dodavši kako se u ovom trenutku nalazi u Bosni i Hercegovini.

Ćatić, inače, već neko vrijeme se bavi menadžerstvom. Kako posjeduje veliko iskustvo, brojne prijatelje u svijetu i jaka poznanstva, uplovio je u nogometne vode i radi kao zastupnik pojedinih igrača.

Top Komentari

mesut10
Oduvijek me nerviralo sto se ovom čovjeku daje toliko medijske pažnje u BiH i to uvijek sa imenom Adnan Catic. Čovjek da je htio da se zove Adnan Catic ne bi promjenio ime i boksao za Njemačku... Za cijeli svijet je on oduvijek bio Felix Sturm, njemački bokser, samo se mi nešto hvalimo sa njim umjesto da se malo mediji posvete našim bokserima, kakvi god da su...
33 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi