Šampion bez stida voditeljicu pred cijelim svijetom pitao škakljivo pitanje: Ne, nije me niko dosad

Aspinall sasvim iskren

Šampion bez stida voditeljicu pred cijelim svijetom pitao škakljivo pitanje: Ne, nije me niko dosad

M. Šljivak

Privremeni UFC šampion teške kategorije Tom Aspinall našao se u centru pažnje nakon što je postavio poprilično žestoko pitanje novinarki Nina-Marie Daniele, poznatijoj kao Nina Drama.

Tom Aspinall je u intervju s Ninom Drama dobio niz zanimljivih pitanja, pa je UFC šampion teške kategorije odlučio da i on nešto pita ovu voditeljicu.

Nina je bila iznenađena što je uopšte odlučio nešto da pita, a u nevjerici je ostala kada joj je šampion postavio pitanje.

"Imam pitanje za tebe. Je li te ikad 'prstenovao' neki MMA borac?", pitao je Aspinall dok je Nina ostala u potpunom šoku.

"Da li mislimo na istu stvar?", pitala je, a nakon što je Tom potvrdio da je baš ono to na šta misli Nina je saopštila da to niko nikad nije učinio.

Oglasi

"Vidio sam neka zaista čudna pitanja na tvom Instagram profilu, pa sam i ja odlučio pitati jedno tako", rekao je UFC šampion, a Nina je na kraju zaključila.

"Ovo je bilo najluđe pitanje koje mi je jedan UFC borac ikad pitao."

Fanovi na društvenim mrežama su oduševljeni. Smatraju da je Tom postavio izuzetno dobro pitanje i odaju mu priznanje za ono što je napravio.

30-godišnji Englez postao je privremeni UFC prvak prošle sedmice kada je na UFC 295 eventu nokautirao Sergeija Pavlovicha.

U profesionalnoj karijeri sjajni borac je na omjeru od 14 pobjeda i tri poraza, a sve pobjede koje je imao ostvario je prekidom. Ima 11 nokauta i tri predaje.