S njim niko ne bi dobro prošao: Čuveni glumac je prava borilačka zvijer
Foto - Screenshot

Tom Hardy nije samo opasan na ekranu

S njim niko ne bi dobro prošao: Čuveni glumac je prava borilačka zvijer

M. Šljivak

Poznata zvijezda Hollywooda, čuveni glumac Tom Hardy (44), istinska je borilačka zvijer.

Ovaj 44-godišnjak koji je bez ikakve dileme jedan od najpopularnijih glumaca svijeta, pokazao je prethodnog vikenda da bi lako mogao i u svijet borilačkog sporta.

Hardy je proteklog vikenda osvojio dva zlata na jiu-jitsu takmičenju u Wolverhamptonu i impresionirao je apsolutno sve svojim nastupima.

Naravno, snimak je postao viralan. Mnogi su iznenađeni onim što su vidjeli, ali Hardy je samo potvrdio da ne nosi uzalud plavi jiu-jitsu pojas.

[twitter]https://twitter.com/MultiFandomHype/status/1562151188006567936[/twitter]

Jedan od takmičara Danny Appleby nije mogao da vjeruje koga vidi na takmičenju.

Oglasi

"Čekao sam polufinalni meč kada se Tom pojavio. Nisam znao da će se pojaviti i onda od mene očekujete da ostanem fokusiran", rekao je Appelby uz osmijeh i dodaje:

"Bio sam šokiran. Rekao mi je da zaboravim ko je on i da odradim ono što najboljem znam. Iznenađen sam njegovom snagom, ali i zbog druženja sa svima nakon borbi", rekao je Appelby.

Tom Hardy je prethodnih godina imao velike uloge u Venomu i Batmanu, a 2011. godine imao je i ulogu u filmu o MMA sportu.

Film u kojem je glumio vojnika i MMA borca nosi naziv 'Warrior' i pojavio se 2011. godine.

S obzirom na to da iza sebe ima jiu-jitsu iskustvo Hardy sigurno nije imao problema da se prilagodi snimanima ovog filma i očigledno se radi o sjajnom borcu i van filmskih uloga.

Oglasi