McGregor dobio jasnu poruku: Od*ebi odavde, ne pripadaš vrhu
Foto - Instagram / Tony Ferguson

Tony Ferguson iskren kao i uvijek

McGregor dobio jasnu poruku: Od*ebi odavde, ne pripadaš vrhu

M. Šljivak

Jedan od najboljih UFC boraca lake kategorije Tony Ferguson želi da dobije borbu za titulu.

El Cucuy je u aprilu trebao da se bori sa Khabibom za pojas. Međutim, koronavirus je po peti put onemogućio njihov obračun, pa je potom Ferguson brutalno prebijen od Justina Gaethjea u borbi za privremeni pojas.

Ipak, i pored poraza Tony vjeruje da bi on trebao dobiti šansu da napadne pojas i ne vidi nikako da bi Conor McGregor mogao da uleti ispred njega.

"Je*eš njega i borbu za titulu. On se mora prvo boriti sa nekim. Ne pripada među Top 5. Od*ebi odavde", rekao je Ferguson o McGregoru.

Ima Ferguson čovjeka sa kojim želi da se bori. To je Dustin Poirier koji se povezuje sa Conorom.

"Izazivao sam mnoge i samo je Dustin bio spreman. Neka ta borba bude za upražnjenu titulu prvaka. Gaethje? Upravo je izgubio borbu za titulu. Dajte mi borbu za titulu. Želim je", poručio je Ferguson.

Ferguson je do poraza od Gathjea imao 12 uzastopnih pobjeda i svi su čekali obračun sa Khabibom. Nažalost, do njega nikad neće doći jer se The Eagle povukao, a Tony je uvjeren da zaslužuje borbu za pravu titulu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti