Tony Ferguson "ulovio" Khabiba
Čak četiri puta su se Khabib i Ferguson trebali boriti, ali je borba konstantno otkazivana zbog povreda. Ipak, čini se da je konačno došlo vrijeme

Amerikanac izazvao Dagestanca

Tony Ferguson "ulovio" Khabiba

M. Šljivak

Amerikanac Tony Ferguson vjerovatno će biti naredni rival UFC-ovog šampiona lake kategorije Khabiba Nurmagomedova.

Nekadašnji šampion, koji je zbog povreda bio prisiljen da ostavi pojas, još uvijek smatra da je upravo on prvak lake kategorije i otvoreno je izazvao Dagestanca.

To je borba koju UFC ozbiljno planira, a dok se ona ne dogodi, Ferguson se odlučio i našaliti sa šampionom. Na svom Twitter profilu je objavio zanimljivu animaciju u kojoj su on i Khabib u glavnim ulogama.

Poznato je da je Nurmagomedov u dječačkim danima često hrvao sa medvjedom. Tony je od toga napravio crtać u kojem on medvjedskim kricima i kolačem mami Khabiba u zamku.

U crtaću mu je uspjelo da ga uhvati, a da li će tako biti u oktagonu, ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

addi
kebab ce ga pojesti!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi