Tony smatra Khabiba odgovornim za otkazivanje meča: Hoće li mu se ove provokacije obiti o glavu?

Provokacije na račun Dagestanca

Tony smatra Khabiba odgovornim za otkazivanje meča: Hoće li mu se ove provokacije obiti o glavu?

Midhat Šljivak

Tony Ferguson očigledno još uvijek smatra da je Khabiba nurmagomedova pobjegao iz meča koji ne može biti održan.

Šampion lake kategorije UFC-a povukao se i meča 10-ak dana prije planiranog datuma (18.april) jer zbog koronavirusa nije mogao da izađe iz Rusije, pa je UFC Fergusonu spremio Justina Gaethjea kao zamjenskog protivnika.

Ipak, očigledno da Ferguson još uvijek smatra da je Khabib odgovoran za odustajanje od meča, pa ga je odlučio provocirati na društvenim mrežama.

Napravio je fotografiju u kojoj je Khabiba predstavio kao kuhara i nazvao ga je najslavnijim čovjekom za upropastiti PPV (pay-per-view).

Prozvao ga je Khabib Tiramisu jer je prilikom jedne od njihovih borbi jeo ovaj kolač i u toj sedmici nije uspio da skine kilograme i meč je propao.

Duel Khabiba i Tonyja Fergusona otkazivan je već pet puta, a sudeći prema najavama šampiona, njegov povratnički meč trebao bi se desiti u septembru i Ferguson će imati šansu da ga skine s trona.

Top Komentari

GigantMostarski
Mec ce bit vrhunski. Dva vrhunska borca u vrhunskom eventu
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi