Jadno i žalosno: Trener naredio učeniku da spusti ruke i zatim ga brutalno nokautirao
Zaista užasne scene dolaze s jednog od treninga borilačkih sportova

Teške scene

Jadno i žalosno: Trener naredio učeniku da spusti ruke i zatim ga brutalno nokautirao

M. Šljivak

Treneri u određenim sportovima znaju često prijeći sve granice kada je u pitanju odnos sa učenicima na treningu, a jedan takav primjer viđen je prije nekoliko dana.

Treneri borilačkih sportova uglavnom su izuzetni momci. Rijetkost je naći nekog bahatog kojem je cilj da maltretira učenike, ali nažalost ima i takvih.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prethodnih dana pokazuje zaista brutalan odnos jednog trenera prema momku koji je kod njega došao trenirati.

'Trener', ako ga se može tako nazvati, izabrao je jednog od momaka iz grupe. Stavio ga je ispred sebe i naredio mu je da spusti ruke.

Momak je morao poslušati. Nije sigurno očekivao da će uslijediti brutalan udarac koji će ga poslati na pod.

Oglasi

To se na kraju nažalost desilo. Nemilosrdni trener je učenika bez ikakve milosti udario punom snagom i dečko je završio na podu.

Jasno je bilo da je povrijeđen, a trener je napravio još jedan bizaran potez jer ga je dodatno šutnuo nogom kako bi mu rekao da se pomjeri u stranu.

Najgore od svega je činjenica da je to učinio bez rukavica. Poznato je da se bez rukavica nanose najteže moguće povrede u svijetu borilačkog sporta.

Ovaj čovjek očigledno ima brutalne metode rada. Vidljivo je da reda učenike kako bi ih prebijao ispred sebe i ovakve scene su zaista ogavne.

Interesantno je svakako da je samo jedan od kolega prišao kako bi pomogao povrijeđenom momku. Podigao ga je sa tla dok su ostali gledali u nevjerici.

Bilo je ti u blagih osmijeha i zaista je nevjerovatno da se ovakvim ljudima dopušta da održavaju treninge borilačkih sportova.