Tuivasa uzvratio Dos Santosu i nazvao ga Dos Steroids

Pred veliki okršaj u Australiji

Tuivasa uzvratio Dos Santosu i nazvao ga Dos Steroids

Vrlo zanimljiv okršaj u teškoj kategoriji UFC-a gledat ćemo 2. decembra u Australiji gdje će se na UFC Fight Night 142 Eventu u glavoj borbi večeri boriti Australac Tai Tuivasa i Brazilac Junior dos Santos.

Nekadašnji prvak u teškoj kategoriji, Dos Santos, nije poznat kao borac koji se bavi 'trash talkom' pred borbu, ali ovog puta ga je jedna izjava njegovog narednog rivala prilično iznervirala pa je morao reagovati.

Naime, Tuivasa je u jednom intervjuu rekao za sebe da je ulični borac što je prilično iznerviralo popularnog Cigana koji je rekao da će nokautirati Australca.

Vrlo brzo je uslijedio odgovor sa druge strane. Tuivasa je objavio video na kojem se smije uz opis:

"Ovo se događa kada me Junior Dos Santos nazove kukavicom. Začepi svojućelavu gubicu. 2. decembra ću ti pokazati šta je ulična tuča", napisao je Tuivasa dok je u ostalim video klipovima dodavao sljedeće:

"Jesi li ljut što nikada nisi pobijedio u uličnoj tuči?", "Gospodin Dos Steroids kaže da prije nije ništa uzimao?", "Gospodin Dos Steroids ima još nešto za reći. Trebao bi držati svoju gubicu začepljenom!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi