Tysonu nije bilo nimalo drago što je vidio francusku zvijezdu

Mbappe bi se trebao pripaziti

Tysonu nije bilo nimalo drago što je vidio francusku zvijezdu

Javnost je prije nekoliko dana saznala da je legendarni američlki bokser Mike Tyson veliki navijač PSG-a.

To se najbolje dalo primjetiti tokom jednog meča Serene Williams na Roland Garrosu na kojem je prisustvovao i 'čelični Mike' i to sa kačketom prvaka Francuske.

Očito je legendarni bokser tokom boravka u Parizu iskoristio priliku da posjeti nekoliko zvijezda PSG-a, a jedna od njih je bila i Kylian Mbappe. Njih dvojica su napravila zajedničku fotografiju na kojoj Mike baš i nije pretjerano raspoložen.

Dok je Mbappe veoma nasmijan i drago mu je što vidi Tysona, isto se ne može reći za bivšeg boksera. Ali, hajde nek Mbappe stisne pa neka mu kaže da se nasmije...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi