6

Komentari (6)

Eduard
Kako je lijepo vidjeti stalozene i pismene muslimanske borce. Nema tenzija, nema cirkusa. Vjera je cudo, svaka im cast
Zulfikar
Islam i oktagon ne idu skupa, Islam je jasan druze, dakle u kontradiktornosti sa Islamom je udaranje u glavu, udaranje za novce okruzen polugolim zenama, pijanom i drogiranom publikom gdje se konzumira I sponzorise alkohol, pokazivanje stidnog mjesta na vama ju i tokom meca s time sto se bore u tijesnim boksericama gdje se oslikava spolni organ itd. Mislim da bi ova braca sa Kavkaza i drugi sirom dunjaluka prestali da glorifikuju to, ako su vec odlucili da se bave tim poslom onda nebi smjeli da povlace paralelu Islama sa tim i s time kontaminirati mase mladih muslimana kojih vise zanima UFC no nauka, gdje uzor traze u pogresnom ljudima.
Salgijica
Odlican event. Puno dobrih borbi... nadam se da ce ovog chimaeva li isprebijat jer je covjek uzasno arogantan. S druge strane Blahowitcz je pravi sportista iako su mu doveli vec veterana Texeiru...
YouTalkinToMe
Apsolutno si u pravu za chimaeva. Volio bih i ja da ga neko pošteno isprebija, odvratniji mi je i od conora mcgregora.
Salgijica
Strasno kako se ponasa i nipodastava protivnike a tek je na 3:0 u ufc
YouTalkinToMe
Da će Bog da mi ovaj kinez uljepša dan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.