UFC borac nakon nokauta popio pivo iz patike

Interesantna scena

UFC borac nakon nokauta popio pivo iz patike

M. Šljivak

Australski MMA borac Tai Tuivasa pobijedio je sinoć pred domaćom publikom u Perthu Cyrila Askera nokautom u prvoj rundi.

Nakon nokauta, Tauivasa je na zanimljiv način proslavio pobjedu. Otišao je u publiku, nasuo je pivo u patiku i zatim ga je popio.

Ovo je svakako veoma zanimljiva proslava i nešto što se ne viđa često. Tuivasa je privukao pažnju i sigurno je da ćemo ubuduće od njega vidjeti još ovakvih situacija.

Tuivasa je nakon sinoćnje pobjede na omjeru sedam pobjeda iz sedam mečeva i uskoro ga trebamo očekivati i u jačim borbama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi