Karatista se pravio mangup, a onda je "brojao zvijezde"

Trenutak koji će pamtiti do kraja života

Karatista se pravio mangup, a onda je "brojao zvijezde"

H. Zilić

Na društvenim mrežama se pojavio zanimljiv video ulične tuče.

Navodno je jedan karatista želio da dokaže svoje vještine i izazvao je na dvoboj čovjeka koji je radio kao zaštitar pored jednog objekta.

Karatista je krenuo sa potezima, ali nakon trećeg pokušaja dobio je udarac koji će pamtiti.

Zaštitar je udarcem nesretnog karatistu oborio na ulicu, zatim mu vezao ruke i pokazao mu da ne treba glumiti mangupa u svakoj situaciji.

[twitter]https://twitter.com/GotFights/status/1508484721499680776[/twitter]

Na društvenim mrežama stavljen je i opis "ostanite u okviru svoje težine", aludirajući na činjenicu da je nesretni karatista bio mnogo manji od čovjeka kojeg je izazvao na tuču.

Top Komentari

Uranija
A gdje se može vidjeti taj karatista, ili bar da je neko u tom famoznom opisu videa spomenuo karatistu. Ovdje je ipak akcenat stavljen na veliku razliku u težini. Pored jasne poruke iznad videa “ono” opet izmisli nešto. Čestitam!
5 0
MaDaj
Ma tooooo sunce moje, piši mi o uličnim tucama, samo reci dali to svrstavaš u prvo ili drugo sport u svom nazivu?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi