Policajac pokušao napisati kaznu MMA borcu - Uslijedio je brutalan napad kojeg nikad neće zaboraviti
Brazilski MMA borac sasvim sigurno će zaglaviti u zatvoru zbog brutalnog napada na policajca (Foto: Screenshot)

Nevjerovatne scene

Policajac pokušao napisati kaznu MMA borcu - Uslijedio je brutalan napad kojeg nikad neće zaboraviti

M. Šljivak

Brazilski MMA borac Urias Moreira brutalno je pretukao policajca koji mu je pokušao napisati kaznu za nepropisno parkiranje ispred jednog bara i nanio je nesretnom čovjeku teške tjelesne povrede.

MMA borac iz Brazila Urias Moreira napravio je nevjerovatnu glupost i brutalno je pretukao policajca koji je krenuo da mu napiše kaznu za parkiranje.

Motocikl kojim je Moriera stigao u bar bio je parkiran nepropisno. Policajci su došli kako bi mu napisali kaznu, ali to ovaj MMA borac nije dozvolio.

Moreira je pokušao otići s mjesta događaja prije nego što je policajac krenuo da mu piše kaznu. Nakon što mu to nije dozvolio uslijedio je brutalan napad.

Žestokim udarcima MMA borac je nesretnog policajca nokautirao. Prisutni su ga na trenutak uspjeli odvojiti, ali je zatim došlo do novog haosa.

Policajac je potom razbio Morierin mobitel koji se našao na tlu. To je još više razljutilo borca koji je krenuo u novi, još brutalniji napad.

Oglasi

Žestoko je brazilski MMA borac krenuo u napad. Srušio je policajca na ostale motore koji su bili tu i počeo ga je mučki i bez milosti tući.

Nesretni čovjek ostao je brutalno nokautiran. Sreća je pa su mu prisutni odmah pružili pomoć i hitno je prebačen u bolnicu.

Kolegica s kojom je policajac bio u smjeni jednostavno nije smjela reagovati. Mirno je posmatrala šta se dešava i pozvala je pojačanje.

Borac je na kraju uhapšen. Protiv njega je pokrenut proces i lako bi mogao završiti na duže vrijeme iza rešetaka.

Tamo mu je vjerovatno i mjesto. Ovakve stvari definitivno nisu potrebne na ulici, ali dosta je onih koji svoje stečene vještine koriste u pogrešne svrhe.

Povezano

Oglasi