Uznemirujući video: MMA borac doživio stravičan lom noge

Protivnik blokirao udarac

Uznemirujući video: MMA borac doživio stravičan lom noge

E. Čaušević
Teme:

MMA borac Sofiane Boukichou doživio je tešku povredu u okršaju protiv Toma Spinalla.

Borba između ovih MMA boraca je prekinuta nakon što je Boukichou doživio stravičan lom noge. On je htio nogom udariti protivnika, ali je Aspinall blokirao njegov udarac nakon čega se i čulo kako je došlo do loma noge.

Boukichou nije odmah shvatio šta se desilo i pokušao se čak oslonuti na nogu. Sudija je odmah prekinuo meč, a u šoku je bio i njegov protivnik koji je smirivao ljude u svom uglu.

Doktori su ekspresno reagovali i Boukichou je odmah prebačen u bolnicu. Borba je trebala trajati tri runde, ali je nakon samo 81 sekunde prekinuta. Video je uznemirujućeg sadržaja, a možete ga pogledati u videoprilogu ispod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi