Vaso Bakočević zaspao u prvoj rundi pa objavio kraj MMA karijere
Foto - Screenshot

Izgubio pred svojom publikom

Vaso Bakočević zaspao u prvoj rundi pa objavio kraj MMA karijere

Midhat Šljivak

Poznati crnogorski MMA borac Vaso Bakočević (33) poražen je večeras u Beogradu od Brazilca Maxa Dennera gušenjem u prvoj rundi.


Iskusni 33-godišnji Bakočević najavio je veliku pobjedu pred svojom publikom, ali protiv odličnog brazilskog borca večeras nije mogao.

'Psihopata' je zaspao već u prvoj rundi. Uhvatio ga je protivnik u giljotinu, a kako Bakočević nije želio tapkati završio je uspavan.

Publika je ostala u šoku. Bakočević je srećom brzo došao sebi, ali zatim je uzeo mikrofon u ruke i još jednom je šokirao beogradsku publiku.

Odlučio je završiti MMA karijeru i poručio je:

"Nema ljepšeg mjesta od Beograda gdje bih završio s ovim s*anjem. Nije problem izgubiti, ali predavati se, e to više nećemo. Ovo je moj kraj u MMA", rekao je Bakočević.

Popularni borac nastavlja se boriti, ali u boksu bez rukavica (bare knuckle), gdje je za razliku od MMA za sada u dva meča ostvario dvije pobjede.

Što se tiče mješovitih borilačkih vještina Vaso karijeru završava s nevjerovatnih 67 borbi i učinkom od 42 pobjede, 24 poraza uz jedan neriješen meč.

Njegov rival Max Denner večeras je stigao do devete pobjede u karijeri i sada je na omjer 9-2.

Pogledajte trenutak u kojem je zaspao Vaso Bakočević.

Top Komentari

King_Kenny
...vreca za udaranje.
7 2
Baboisback
Ovoga prebija kad i ko hoce
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi