Prijatelji mladoženji priredili obračun života - Doveli su ga na prebijanje kod Vase Bakočevića
Vaso Bakočević ne bira rivala kada je dobra zarada u pitanju. Naučio je mladoženju iz Švedske nekoliko bitnih stvari (Foto: Screenshot)

Zanimljiv 'fight'

Prijatelji mladoženji priredili obračun života - Doveli su ga na prebijanje kod Vase Bakočevića

Midhat Šljivak

Vaso Bakočević velika je regionalna borilačka zvijezda. Ovaj 33-godišnji Crnogorac poznat je po tome što ne odbija mečeve, a zanimljiv obračun imao je nedavno kada je u svom klubu u Beogradu ugostio ekipu iz Švedske koja je svom prijatelju odlučila prirediti iznenađenje za svadbu i doveli su ga na 'borbu' s popularnim 'Psihopatom'.

Mladoženja iz Švedske imao je jedinstvenu priliku da se potuče s jednim od najpopularnijih boraca Balkana Vasom Bakočevićem.

Njemu su prijatelji odlučili prirediti iznenađenje za momačko veče. Došli su u Beograd u klub kod Vase Bakočevića, a mladoženja ni slutio nije da će imati posla s poznatim borcem.

Naravno, dobio je zaštitnu opremo koja će ublažiti udarce. Nije ni 'Psiho' išao svim silama naprijed, ali je mladoženji priredio dobro kaljenje pred ženidbu.

Imao je čak i nekoliko pokušaja napada. S lakoćom je to Vaso izbjegao i na kraju je poprilično izmorio 'rivala' koji mu se pojavio na vratima.

Prijatelji sa strane su naravno navijali i provocirali. Na kraju je skinuta i zaštitna kaciga kako bi se pokazala dodatna hrabrost, a preko 'štele' je mladoženja na kraju izašao kao pobjednik.

Oglasi

Bakočević je ovu borbu naplatio pred kamerama. Poznat je po tome što svoje borbe ne radi džaba i sve naplaćuje, a o ovom 'protivniku' je rekao:

"Svaka čast momku. Nikad se nije tukao u životu, a nije ni znao šta ga čeka. Kada je vidio samo je rekao 'oh no'. Svaka mu čast na hrabrosti. Dali smo mu rukavice i kacigu, nisam išao da ga povrijedim. Malo je u tijelo bilo jače, ali je bilo klasično maltretiranje", rekao je Bakočević.

Mladoženja nije mogao previše napraviti. Uputio je nekoliko udaraca koji međutim nisu prolazili.

"Možda me jeste jednom, dva puta udario. Kad se boriš s čovjekom koji nije borac i kad ga baciš na pod, oni se za vas uhvate. To mi zovemo posmrtni grč. Toliki je stres i strah", istakao je Psiho i zaključio je:

"Najbrže zarađenih par hiljada u životu", poručio je uz osmijeh Vaso Bakočević.

Vaso Bakočević u MMA karijeri ima učinak od 42 pobjede, 23 poraza i jednog neriješenog meča, a isprobao se i u bosku bez rukavica gdje je na omjeru od 3-0.

Top Komentari

Bobinho1921
Cirkusant Vaso,kakav MMA borac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti