Haos na vaganju: Conor pokušao udariti protivnika, a Khabib samo ponavljao "Elhamdulilah"

Čeka nas spektakularna borba

Haos na vaganju: Conor pokušao udariti protivnika, a Khabib samo ponavljao "Elhamdulilah"

Endin Čaušević

Ljubitelji borilačkih vještina s nestrpljenjem očekuju okršaj Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova u okviru UFC 229.

McGregor nije birao sredstva ovih dana za vrijeđanje svog protivnika, a najviše je to radio na vjerskoj osnovi. Iako zna da je Khabib musliman Conor ga je prvo nudio alkoholom, a onda je za njega rekao da je terorista.

U ranim jutarnjim satima održano je zvanično vaganje pred ovaj okršaj koje naravno nije moglo proći bez incidenta. Conor je prvi stao na vagu, a onda je nastala ludnica kada se na pozornici pojavio i Dagestanac.

Conor je pokušao odmah da se obračuna sa Khabibom i udari ga nekoliko puta, a zanimljivo da je njegov protivnik samo ponavljao "Elhamdulilah". Borba između Conora i Khabiba je sutra u ranim jutarnjim satima.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ako Bog da razbit ce ga Khabib brat!!!!
75 4
mokekemo
Mozel informacija u koliko sati počinje?
28 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi