11

Komentari (11)

Mr.Balboa
Herceg Bosna,cujes nazovi Komsica da te on nauci kako ces da zivis sa Bosancima u Bosni,pa ces onda znati I mislim da ces ti prvi biti visak u BiH,jer nevolis ovu prelijepu zemlju!!!
Svojprisebi
Rusija i Putin su perfektan primjer kako ortodoxi i muslimani trebaju zajedno biti u ovim teskim trenucima i za jedne i za druge.... Da je Bogdom na balkanu jedan Putin
Keno
Kurcina, nebi mogao sa onim svinjama ziviti skup nema boga, nisu oni ko rusi. Rusi su ljudi
Chupy
A na licu od Khabiba se vidi odgoj, vaspitanje, ponizenost prema starijim od sebe. Ono Irsko govno je sve osim covjeka!
Chupy
Nije bitno gdje je primljen, nego da je primljen. Ako Putinu nije iz ponizenja sjediti gdje je sjedio, zasto bi Khabibu bilo?!
Mr.Balboa
Svaka cast Putinu,on je ipak covjek koji na kraji misli na svoj narod iako zna da su veliki vjernici u pitanju,ali postupip je korektno maximalno!!!
karlhajncbrazzzo
Gdje ga je primio, u čekaonici na željezničkoj stanici? Kakav je to radijator?
Ismet_Hadziosmanovic
Ma bravinA obicna
Benjamingst
Vise je onda ponizenje za Putina.... gdje su njega primili.
Dragan
ELmo Nihad Okanovic
Ulyanovski 800km od Moskve gdje je jedan od najboljih sportskih centara a ujedno i muzej mnogobrojnih trofeja a tu je i Khabib trenirao...Nasli su se na oko pola puta jer Khabib je dosao sa caletom preumoran od leta i sranja u Vegasu .PUTIN ispao kralj da olaksa. Jer Degastan od Moskve do Khabibove kuce preko 2000 km plus
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.