Kada pomislite da ste sve vidjeli Poljaci naprave nezapamćenu borbu

Putin protiv Zelenskog

Kada pomislite da ste sve vidjeli Poljaci naprave nezapamćenu borbu

Midhat Šljivak

Poljska MMA promocije vode istinski stručnjaci za show program.

Godinama unazad mogli smo svjedočiti brojnim ludim obračunima. Bilo je tu borbi koje ni u ludilu nismo mogli zamisliti, no uvijek se nađe novi način da se javnost iznenadim.

Promocija Royal Division odlučila je iskoristiti rat u Ukrajini i organizovati borbu momaka koji izgledom podsjećaju na predsjednike Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodymyra Zelenskyog.

Borba je zakazana za 30. april. Odrađeno je prvo suočeljavanje na kojem je bilo i iskri s obje strane.

Organizacija Royal Division saopštila je kako će sva zarada od prodaje prijenosa ovog meča i od ulaznica biti donirana žrtvama rata koji traje već više od mjesec dana.

Pogledajte sučeljavanje između lažnih predsjednika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi