Wilder i Fury se umalo potukli na sučeljavanju
Foto - EPA

Žestoka najava borbe

Wilder i Fury se umalo potukli na sučeljavanju

M. Šljivak

Deontay Wilder i Tyson Fury umalo su se potukli na suočeljavanju održanom sinoć.

Nakon dugog gledanja oči u oči i poprilično teških riječi s obje strane, došlo je do naguravanja i umalo je došlo do fizičkog sukoba.

Srećom, osiguranje je brzo reagovalo i spriječen je veći fizički obračun, ali sigurno da ovakvi potezi itekako pale vatru pred meč koji se održava u subotu u Las Vegasu

Podsjetimo, Wilder će u ovom meču pokušati da ponovo odbrani naslov WBC prvaka svijeta, što je ranije učinio čak 10 puta.

Fury i Wilder su se u ringu našli i u decembru 2018. godine, a tada su sudije nakon 12 rundi borbu proglasile neriješenom.

Top Komentari

Arnel925
Ovaj boks je postao najveca gluma, boxiwood
4 0
Samo_Realan
i ja umalo bingo da dobijem, al na kraju *****a jaro
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi