Wilder trojicu trenera poslao na operacije
Popularni Bronzani bombarder je dobio svih 40 mečeva u kojima se borio. Impresivna je činjenica da je njih 39 dobio brutalnim nokautima

Razoran udarac uništava sve

Wilder trojicu trenera poslao na operacije

Midhat Šljivak

WBC prvak teške kategorije Deontay Wilder priprema se za meč protiv Tysona Furyja koji će se 1. decembra održati u Los Angelesu.

Američki bokser poznat je po svom razornom udarcu. Nedavno je maskoti slomio vilicu, a kolikom jačinom udara dokaz je da su trojica njegovih trenera završila sa povredama zbog kojih moraju na operaciju.

"Morao sam na operaciju kile jer me je udario malo ispod štitnika. Bila je to strašna bol, ali sam nastavio sa treningom. Bol se nastavila i morao sam na operaciju. Također, Marku Berlandu je "rasturio" rame, a treneru Cuzu je slomio prst", rekao je Wilderov glavni trener Jay Deas.

Wilder u Furyju sada ima najveći mogući izazov i sigurno da će biti veoma interesantno vidjeti šta će se desiti u ovom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi