Wilder udario maskotu, čovjeku slomio vilicu, pa ponudio nevjerovatno opravdanje
Foto: Screenshot

Nije znao da je ispod kostima čovjek

Wilder udario maskotu, čovjeku slomio vilicu, pa ponudio nevjerovatno opravdanje

Američki bokser Deontay Wilder će prvog decembra braniti titulu prvaka u teškoj kateogriji po WBC verziji protiv Tysona Furyja.

Ovo je jedan od najiščekivanijih bokserskih mečeva u posljednje vrijeme, a pretpostavlja se da će pobjednik biti izazivač Anthonyja Joshue.

Promotivna turneja po SAD-u je protekla uz dosta "trash talka" i uobičajenih reklamin trikova, a iako su sukobi između Wildera i Furyja uglavnom bili za kamere, ima i onih koji su ozbiljno nastradali u svrhe reklamiranja velikog meča.

Tako je Wilder gostovao na Nacion ESPN-u, a voditelji i producenti emisije su zaključili da bi bilo zabavno da "Bronzani bombareder" snagu svog udarca demonstrira na maskoti koja se nalazila u studiju.

Wilder je snažno udario maskotu, a naravno ispod kostima se nalazio čovjek koji je pao na pod.

Udarac je bio takav da je nesretnom čovjeku slomljena vilica, a Wilder je nakon snimanja emisije istakao da mu je žao, ali da nije znao da se ispod kostima nalazi čovjek.

Zanimljivo opravdanje, nema šta...

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Brav
1 11
Keno
Cuj nije znao da ima covjek, pa sta ce biti ispod kostima koji mase rukama i nogama idiotu
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti