Wilder zaprijetio: Čim mu otvorim oko, krenut ću da ga ubijem...
Foto - EPA

Pred meč s Furyjem

Wilder zaprijetio: Čim mu otvorim oko, krenut ću da ga ubijem...

M. Šljivak

Deontay Wilder branit će pojas WBC prvaka teške kategorije protiv Tysona Furyja 22. februara u Las Vegasu.


Dvojica fantastičnih boksera po drugi put ulaze u ring i po drugi put je na stolu WBC naslov prvaka. Prvi meč je nakon mnogo kontroverzi završen bez pobjednika, a ovog puta obojica se žele potruditi da ne bude tako.

Naravno, dosta je prepucavanja kako se meč bliži, a Wilder je sada uzeo stvar u svoje ruke i javno je zaprijetio Furyju da će ga i ubiti u ringu.

"Osjećam da je nervozan zbog padanja u prvoj borbi. Za njega je to stresno i ne može da spava", rekao je Wilder i nastavio je:

"On je zabrinut i ne vjerujem da mu je samopouzdanje veliko zbog stanja u kojem sam ga ostavio. Dao sam mu potrese mozga i to će se opet dogoditi jer glava nije za udaranje, posebno ne kada ja udaram. Imat će o čemu da misli", istakao je on.

Nije se na tome Amerikanac zaustavio.

"Fury govori da me je pobijedio, ali ni on ne vjeruje u to. Da vjeruje ne bi mijenjao trenera i još dosta drugih stvari pred revanš. Otto Wallin ga je trebao pobijediti zbog posjekotine, ali borba nije prekinuta. Radujem se što ću mu opet otvoriti ranu, a kada se ona ponovo otvori i kada mu krv prekrije lice, krenut ću da ga ubijem. Ne šalim se. Nokautirao sam ga u prvoj borbi, ali nisam završio posao", dodao je Wilder.

Top Komentari

GigantMostarski
Hahahahaha ubio ga Fury ko majmuna proslu borbu. Moj Wilderu...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi