9

Komentari (9)

Aldin Neki
Ustvari rusko pravoslavno korozivno ****o došlo!
Turgut2
Daj ne za****ji. Putin je sto posto sa Muslimanima I muslimanskim zemljama. Njegovi tjelohranitelji I udarne specijalne jedinice sve ceceni. Ceceni su uzeli krim za nekoliko saati. Politike ima ali on skkaolja dilive sa muslimanima svugdje. Nasi bosnjaci prave gresku sto vise paznje ne daju Putinu I Rusiji.
Hz rajvosa
kako bošnjo brzo zaboravi na ruske dobrovoljce
Turgut2
Pa nije ih on slao kao sto Bosna be salje u Siriji dobrovoljce. To je saka jadnika I tako I tako
RodjeniRA
@Turgut2 A koja je ono zemlja stavila veto na genocid u Srebrenici glupi bosnjo? Zaboravljas previse brzo zato nam se genocidi ponavljaju zbog panjeva poput tebe....
Turgut2
Glup si ti jer je to politika imas puno gorih stvari sto su nam muslimanske drzave radile I rade zbog politike be znaci da svaki put se I to misli ali melas se rade stvari zbog drugih razloga.
Aldin Neki
Došao kod najvećeg pravoslavnog diktatora, monstruma i ubice sirijskih civila. Rusko masno korozivno ****o! Fuj!
Bhf
Bitno je da je dosao,kad bi dodik dosao da cestita Amelu Tuki ili da kazemo nekom nasem borcu.
Ibro
Idiotu jedan pa da Rusije nije bilo davno bi americki placenici unistili Siriju komlpet. Svu onu dijecu i civile su ubijali zidovski americki placenici. Takozvani Vehabije ili Selefije. Kako god,mijenjali su imena svaki mijesec a sve ista bagra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.