10 penzionisanih fudbalera koji se kupaju u novcu

10 penzionisanih fudbalera koji se kupaju u novcu

10. Michael Owen - 68 miliona dolara

Endin Čaušević

Fudbal je odavno postao najvažnija sporedna stvar na svijetu, a u posljednje vrijeme fudbaleri zarađuju nevjerovatan novac.

Michael Owen je na početku svoje karijere bio pravo otkriće u svijetu fudbala, a svojim partijama oduševljavao je ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Owen je 2001. godine osvojio Zlatnu loptu, a transfer u Real Madrid donio mu je nevjerovatnu zaradu. Iako je prije nekoliko godina završio svoju karijeru Owen nema potreba ništa raditi do kraja života jer na svom računu ima 68 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi