10 penzionisanih fudbalera koji se kupaju u novcu

10 penzionisanih fudbalera koji se kupaju u novcu

9. Fabio Capello - 70 miliona dolara

Endin Čaušević

Fudbal je odavno postao najvažnija sporedna stvar na svijetu, a u posljednje vrijeme fudbaleri zarađuju nevjerovatan novac.

Capello je imao dosta uspješnu igračku karijeru jer je nastupao za tri najveća italijanska kluba Romu, Juventus i Milan. Nakon završetka igračke okrenuo se trenerskoj karijeri u kojoj je ostvario sjajne rezultate. Ovaj 70-godišnji stručnjak je nekada bio selektor Engleske gdje je godišnje zarađivao nevjerovatnih 13 miliona dolara. On je trenutno bez posla, ali se ne treba brinuti s obzirom da ima preko 70 miliona dolara na svom bankovnom računu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi