10 trenutaka za pamćenje: Kada se protivnički navijači naklone majstorima

"Boje" u drugom planu

10 trenutaka za pamćenje: Kada se protivnički navijači naklone majstorima

Sinoć je Lionel Messi elegantnim lobom kompletirao ko zna koji hat-trick u svojoj karijeri. Betis je na domaćem terenu "stradao" sa 1:4, a Barcin as je upisao još jednu nezaboravnu partiju.

Nisu ni domaći navijači na Benito Villamarinu ostali imuni na performans argentinskog majstora, pa je Messi i od njih dobio ovacije i aplauze.

Ne viđa se tako često da navijači na svom stadionu na taj način odaju počast jednom protivničkom igraču. Zbog toga se vrijedi podsjetiti nekih nezaboravnih trenutaka iz fudbalske historije i 10 najupečatljivijih slučajeva ovacija za protivnike.

1/11 Kreni

Top Komentari

VelaHavle
Samo debili iz Madrida jos nisu aplaudirali najboljem svih vremena, a unistavao ih je vise puta. Valjda je i to dokaz da je ipak najveci ikad
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi