10 trenutaka za pamćenje: Kada se protivnički navijači naklone majstorima

10 trenutaka za pamćenje: Kada se protivnički navijači naklone majstorima

Maradona: Real Madrid - Barcelona 2:2 (1982/1983, Liga kup)

Sinoć je Lionel Messi elegantnim lobom kompletirao ko zna koji hat-trick u svojoj karijeri. Betis je na domaćem terenu "stradao" sa 1:4, a Barcin as je upisao još jednu nezaboravnu partiju.

Nakon nezaboravne partije "Malog zelenog" veliki dio navijača Reala na Santiago Bernabeu podigao se na noge kako bi odao priznanje fudbalskom majstorstvu Diega Maradone.

Bilo je to u prvom meču finala španskog Liga kupa nakon što je Maradona postigao sjajan gol za vodstvo Barce od 0:2. Do kraja je Real izjednačio, ali Maradona je svejedno dobio ovacije.

Top Komentari

VelaHavle
Samo debili iz Madrida jos nisu aplaudirali najboljem svih vremena, a unistavao ih je vise puta. Valjda je i to dokaz da je ipak najveci ikad
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi