10 Years Challenge: PSG je danas gigant, a prije deset godina bio je samo prosječni klub

Novac čini čuda

10 Years Challenge: PSG je danas gigant, a prije deset godina bio je samo prosječni klub

Endin Čaušević
Teme:

Na društvenim mrežama ovih dana popularan je 10 Years Challenge, a mnoge poznate ličnosti objavile su fotografije prije deset godina kako bi pokazali koliko su se promijenili.

Ovaj "izazov" postao je veoma popularan na društvenim mrežama i rijetko ko je odolio da ne objavi neku svoju staru fotografiju. Međutim, veoma brzo počele su se pojavljivati razne fotografije kao špekulacije za mnoge fudbalere i klubove.

U centru pažnje trenutno se nalazi PSG koji već nekoliko godina dominira u Francuskoj. 10 Years Challenge ih nije mogao zaobići, a navijačima PSG-a se sigurno neće svidjeti provokacija da su nekada bili samo prosječni klub iz Pariza.

Treba priznati da je PSG napravio ogroman napredak uz pomoć bogatih vlasnika, no ne tako davno ekipu nisu činili tako skupi fudbaleri. Prije deset godina najveće zvijezde bili su Claude Makelele, Ludovic Giuly i Peguy Luyindula koji su bili na izmaku karijere, a dres PSG-a nosili su igrači poput Kežmana i Rothena. No, danas to izgleda mnogo drugačije, a fotografije govore hiljadu riječi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

DamirT
Cuj Psg gigant.Osvajaju samo francusku ligu i kup,a u LP ispadnu u cetvrtfinalu
2 0
Hz rajvosa
za PSG govoriti da je prosječan klub cccc. e moj sport
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi