Unitedovi navijači u strahu: "Shaw da čuva Mbappea? Ma katastrofa!"

Navijači Uniteda u strahu od svog beka

Unitedovi navijači u strahu: "Shaw da čuva Mbappea? Ma katastrofa!"

Edmir Škorić

Manchester United je sinoć na Emiratesu slavio protiv Arsenala s 3:1 u meču FA kupa.

I dok United igra kao sat, ima osam vezanih pobjeda i sa Ole Gunnarom Solskjaerom se čini kao nepobjediv tim u Engleskoj, navijači tog kluba već razmišljaju o duelima osmine finala Lige prvaka.

U borbi za četvrtfinale United ispred sebe ima moćni PSG, što znači da će Unitedova odbrana morati da se suoči sa "zvijerima" kao što su Edinson Cavani, Neymar, koji možda i propusti meč zbog povrede, te Kylian Mbappe.

Upravo od Mbappea se navijše strahuje, prosto iz razloga što će zadatak da ga čuva vjerovatno imati - Luke Shaw.

"Već vidim noćnu moru koju ćemo imati kada Mbappe krene na Shawa", napisao je jedan navijač Uniteda na Twitteru, drugi je dodao: "Treba nam čudo ako će Shaw čuvati Mbappea".

"Luke Shaw je razlog zašto će nas PSG izbaciti. On će dati dovoljno prostora Mbappeu da projuri do gola", još jedan je od komentara na račun lijevog beka Crvenih vragova.

Shaw ima podršku kluba

Ovaj defanzivac za Crvene đavole nastupa od 2013. godine. U početku je imao velikih problema s povredom i formom, no ove sezone Jose Mourinho mu maksimalno vjeruje, pa stoga i ne iznenađuju pregovori o novom ugovoru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sadašnji ugovor Shawu važi do kraja sezone, a rukovodstvo kluba mu je, kako prenose engleski mediji, ponudilo novi, višegodišnji, po znatno boljim uslovima i navodno su dvije strane blizu postizanja dogovora.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HariTz
Jose Mourinho mu maksimalno vjeruje.. ? How yes no..
2 0
Mele
Procitaj tekst Skoricu prije nego sto ga objavis. bices mozda manje ismijavan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi