10 zanimljivih stvari koje morate znati o Danijelu Šariću
Foto: EPA

10 zanimljivih stvari koje morate znati o Danijelu Šariću

Prije dvije godine tvrdio da neće braniti za Katar

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Katara osvojila je srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu, a najzaslužniji za fenomenalan rezultata katarske reprezentacije je golman Danijel Šarić.

Prije dvije godine Šarić je tvrdio da neće braniti za reprezentaciju Katara, no njegove tvrdnje se nisu pokazale tačnim. "Tačno je da sam na odmoru u Dohi. Ovdje sam već nekoliko dana, gledao sam utakmice polufinala i finala katarskog prvenstva, što je bilo dovoljno da zli jezici odmah počnu da izmišljaju razne neistine oko nastavka moje karijere. Valjda imam pravo da idem na odmor gdje hoću i da radim šta hoću. Još jednom poručujem onima što brinu o mojoj reprezentativnoj karijeri da ću nakon Dohe na odmor u Dubrovnik, pa u Igalo. Možda i tada nešto izmisle", 2013. je za bh. medije izjavio Šarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.