10 zanimljivih stvari koje morate znati o Danijelu Šariću
Foto: EPA

10 zanimljivih stvari koje morate znati o Danijelu Šariću

Na okupljanje bh. reprezentacije nije došao radi porodičnih problema?

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Katara osvojila je srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu, a najzaslužniji za fenomenalan rezultata katarske reprezentacije je golman Danijel Šarić.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je sedam utakmica, a prije nego što će definitivno reći zbogom BiH tvrdio je da na okupljanje ne dolazi radi porodičnih problema. "Želim se obratiti javnosti i svim navijačima naše reprezentacije i reći da žalim što ću propustiti tako važne utakmice, ali razlog tome su privatni problemi, koji su ovaj put prioritet! Svim srcem ću biti uz naše momke i ako sve uspijem riješiti, želim ih bodriti sa tribina u Sarajevu!", rekao je tada Šarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije