19-godišnjak obrukao Neymara na treningu Brazila, a igraču PSG-a se to uopšte nije svidjelo
Neymar nije bio presretan nakon poteza mladog igrača

Mladi Weverton je sjajnim potezom izbacio prvu zvijezdu reprezentacije Brazila

19-godišnjak obrukao Neymara na treningu Brazila, a igraču PSG-a se to uopšte nije svidjelo

S. Pašalić

Nogometna reprezentacija Brazila se priprema za Copa Americu.

Brazilci se u Rio de Janeiru pripremaju za turnir koji počinje 14. jula, a najveća zvijezda Neymar je također sa ekipom.

Igrač PSG-a se oporavio od povrede koju je zadobio krajem januara, a sinoć je zabrinuo selektora Brazila Titea nakon što je ranije napustio trening.

Ipak, čini se da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, jer prema posljednjim informacijama Neymar je samo osjetio malo jaču bol u koljenu.

On je međutim imao i jednu neugodnu situaciju kada ga je 19-godišnji kolega iz reprezentacije Weverton sjajnim potezom izbacio, a to se igraču PSG-a nije svidjelo pa ga je povukao za dres i oborio na zemlju.

Neymaru je oduzeta kapitenska traka

Brazilski nogometni savez (CBF) donio je odluku da Neymaru oduzme kapitensku traku.

Dani Alves će kapitensku traku nositi i u prijateljskom meču protiv Katara 6. juna.
Alves će kapitensku traku nositi i u prijateljskom meču protiv Katara 6. juna.

27-godišnji Neymar bio je kapiten Brazila od njegove eliminacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Belgije 2018.

CBF je kazao kako je seektor Tite obavijestio Neymara o svojoj odluci u subotu, na dan kada je napadač PSG-a stigao na trening centar reprezentacije izvan Rio de Janeira.

Titeova odluka uslijedila je nakon što se Neymar svađao s navijačem u finalu Kupa Francuske 27. aprila i suspenziji Lige prvaka zbog vrijeđanja službenog igrača nakon poraza PSG-a od Manchester Uniteda.

Top Komentari

payron
koji je ovo dzukac nikad nece biti ni igrac ni covjek
2 0
red devil mo
Ko da je i kajmaka bilo sa ovim cevapima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi