A kažu da se trener Sarajeva nikad ne smije...

Detalj zabilježen na treningu

A kažu da se trener Sarajeva nikad ne smije...

A. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Zbog načina na koji vodi utakmice za Vinka Marinovića bi se moglo reći da je čovjek u čijem riječniku ne postoji riječ "emocija". 

Tokom utakmica je uvijek maksimalno ozbiljan, fokusiran na utakmicu i dešavanja na terenu te praktično ne pokazuje emocije, bilo da njegov tim vodi ili gubi.

Zaista su rijetke situacije kada se u javnosti mogao vidjeti nasmijani Marinović, jedna takva je zabilježena na treningu uoči utakmice protiv Budućnosti.

Objektiv fotoaparata novinara protala SportSport.ba je uspio zabilježiti trenutak kada se Marinović nasmijao od srca zajedno sa svojim pomoćnikom Danimirom Milkanovićem i Abdulahom Orućem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom na veliku dozu ozbiljnosti tokom obraćanja u medijima i pred kamerama za trenera FK Sarajevo su neki skloni reći da se nikad ne smije, međutim danas je na Bilinom polju stigao demant.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1597849779
Najbolji trener u BiH
10 1
Beli98
Fotošop :D
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi