Senzacija Meksika protiv Njemačke

A, na tribini gdje su meksički navijači prava ludnica

Endin Čaušević

Meksiko je danas priredio veliku senzaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji jer je uspio sa 1:0 savladati reprezentaciju Njemačke.

Selekcija Meksika je danas iznenadila ljubitelje fudbala pobjedom protiv aktuelnih prvaka svijeta, a gol koji je odlučio današnju utakmici desio se u 35. minuti kada je Lozano zatresao mrežu Elfa.

Nakon gola nastala je erupcija oduševljenja na tribini na kojoj su se nalazili navijači Meksika koji su i sami bili iznenađeni vodstvom njihove ekipe.

Meksikanci su još jednom pokazali da su najveći fanatici što se tiče ljubavi prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi