A, Totti se samo smješkao kao da je znao šta se sprema...

Sjećate li se ove fotografije?

A, Totti se samo smješkao kao da je znao šta se sprema...

Sjećate li se žrijeba Lige prvaka, na kojem je kuglice izvlačio Francesco Totti? Sjećate li se ove fotografije?

Legendarni kapiten Rome je tada Juventusu već u grupnoj fazi dodijelio vjerovatno najtežeg mogućeg rivala - Barcelonu, a mnogi su kasnije komentarisali da je bio baksuzan. 

Totti je izvukao papirić sa imenom Barcelone i slatko se nasmijao svom prijatelju Buffonu... Ova fotografija je iznenada ponovo postala aktuelna i trenutno je pravi hit među navijačima Rome.

Nasmijani Totti kao da je znao da se sprema nešto posebno, a ne treba zaboraviti ni šta je izjavio nakon žrijeba kada je Roma izvukla Barcelonu.

"Znamo da je Barcelona jedna od najboljih ekipa u Evropi, ali znamo da i protiv nje možemo odigrati dobro. Svi očekuju da Barca prođe dalje, ali oni će se upoznati sa velikim Rominim timom", najavio je Totti, koji je potom rekao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ako želimo osvojiti Ligu prvaka, moramo pobijediti najbolje. Fudbal je sjajan, posebno u ovakvim mečevima".

A nakon sinoćnje utakmice, Totti je ušao u svlačionicu Rome kako bi podijelio slavlje sa svojim dojučerašnjim saigračima, a na Twitteru je kasnije napisao: "Zbog trenutaka kao što je ovaj, prekrasno je živjeti za ove boje. Naprijed Roma!".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti