Svi su klubovi odali priznanje Romi, ali jedna čestitka nikada neće doći

Izredali se Milan, Juve, Inter...

Svi su klubovi odali priznanje Romi, ali jedna čestitka nikada neće doći

Romina veličanstvena pobjeda nad Barcelonom odjeknula je svijetom, a posebno Italijom koja se ponosi na uspjeh rimskog kluba o kojem će se još dugo pričati.

Na adresu Rome je sinoć i danas stiglo toliko čestitki da ih u ovom klubu vjerovatno nisu uspjeli sve ni pročitati, a interesantno je vidjeti koliko je pobjeda nad Barcelonom zapravo ujedinila fudbalsku Italiju jer su se sa iskrenim čestitkama izredali gotovo svi klubovi iz te zemlje.

Tako su Romi javno čestitali klubovi poput Juventusa, Milana, Intera, Fiorentine i mnogih drugih, ali jedan klub se ne oglašava. Reklo bi se, očekivano.

Rivalitet Lazija i Rome nikada ne pada u drugi plan niti u zaborav, ni na jednu noć, pa je tako izostala čestitka najljućeg rivala i zakletog protivnika. Možda je razlog tome i predstojeći derbi koji se igra u nedjelju, ali ne vjerujemo da bi bilo drugačije sve i da ih je Lazio prije pet dana pobijedio sa 5:0. Jednostavno, ne vole se i tačka.

Inače, derbi meč Lazija i Rome igra se u nedjelju s početkom u 20:45 sati. Možda tada bude neka čestitka, ali kakva, vidjet ćemo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi