8

Komentari (8)

user1662850567
Svi ni smo ljudi od krv i mesa dali smo musimana pravoslavne nije vazno bitno je da se svih ni postujemo da nema mrznju nije vazno koj sta je postujem svaka vjeru jer to nas cini ljudi
user1662850567
Nisu ist narod samo ista vjeru Makedonce su jako napaten narod bas kao bosanci neznam koliko vi voljite srbe ali makedonci vise bi ziveli sa albancima nego sa bugarija bugarija je ubila dosta makedonci zene su bili siluvani muskarci ubijeni neki obeseni klani bugari o tome necu da pricaju i to zabranuje i na makedonci bugari i srbe su najgadni ljudi
Noone
Zar nisu Makedonci Srbi. Ovo bi Srbi i Bugari trebali da rasčiste između sebe.. Ista priča i kod jednih i kod drugih ?????
Bugari i Makedonci to su jedan isti narod, isti jezik pricaju, isto pismo imaju, eto prema navodoma 85000 Makedonaca iselilo se u Bugarsk u zadnjih 15 godina i primilo njihovo Bugarsko drzavljanstvo, to je sramota da se Makedonci i Bugari ne podnose, to bi isto bilo kao kad bi se narod Kosova i Albanije imao zategnute odnose. Mislim da bi Petev bio dobar za selektora Makedonije jer ne bi bilo jezicki barijera, eto saljemo vam Peteva u Makedoniji pod hitno.
VenamaHrabrih
Pa i Bošnjaci, Crnogorci, Hrvati i Srbi su isti narod pa ne vidim da im to smeta pri klanju.
E.Car
@VenamaHrabrih griješiš momak, Hrvati, Bosanci i Crnogorci su jedan te isti narod a Srbi su došlje!!!
RealMCF
Glup si, bato, k'o i svaki pirinčar...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.