Morbidno: Novi golman Arsenala na potpis ugovora donio pepeo pokojnog djeda

Nevjerovatno

Morbidno: Novi golman Arsenala na potpis ugovora donio pepeo pokojnog djeda

S. Grebović

Tim sa Emiratesa jučer je predstavio svoje najnovije pojačanje.

Riječ je dojučerašnjem čuvaru mreže Sheffield Uniteda koji je prošle sezone ispao iz prvog ranga engleskog fudbala.

Ovaj 23-godišnji golman je sa Topnicima potpisao višegodišnji ugovor, a na ime obeštećenja njegov klub je inkasirao 30 miliona eura.

U Sheffieldu je stekao seniorsko iskustvo, a proveo je par pozajmica po nekim niželigaškim klubovima.

Jučer je i zvanično potpisao ugovor sa svojim novim timom. Ramsdaelom je na potpis ugovora došla i njegova porodica, a sa sobom je ponio i jednu kutijicu u kojoj se nalazio prah njegovog pokojnog djeda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj djed je preminuo na dan kada je mama saznala da je trudna i da nosi mene. Zvao se Ron pa sam i ja po njemu dobio ime - Aaron. Kada je umro, odlučili smo ga kremirati i jedan dio pepela smo zadržali u porodici. Tata ga donosi na svaku utakmicu", istakao je prilikom potpisa ugovora.

On je u Arsenalu zadužio golmanski dres sa brojem 32.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kapak
Konjina
5 0
Pikachu11
Bolest
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi