Aaron Ramsdale novi golman Arsenala
Foto - Arsenal

Potpisao ugovor

Aaron Ramsdale novi golman Arsenala

M. Šljivak

Londonski Arsenal potvrdio je danas dovođenje 23-godišnjeg golmana Aarona Ramsdalea.

Reprezentativac Engleske stigao je iz redova Sheffield Uniteda i potpisao je višegodišnji ugovor sa Topnicima. Plaćen je gotovo 30 miliona eura.

Ramsdale važi za veoma talentovanog golmana. Karijeru je počeo u Boltonu, a zatim je prešao u redove Sheffield Uniteda.

U ovom timu je imao prvo seniorsko iskustvo, igrao je potom tri sezone za Bournemouth i na nekoliko posudbi u niželigašima.

Protekle sezone bio je prvi golman Sheffield Uniteda u Premiershipu, a sa ovim timom je ispao iz društva najboljih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, 23-godišnjak će imati novu šansu da se dokaže u Premier ligi, a za mjesto 'jedinice' borit će se sa njemačkim golmanom Berndom Lenom.

Ramsdale je ovog ljeta bio član reprezentacije Engleske na Evropskom prvenstvu, a ranije je nastupio za sve omladinske selekcije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IMPERATOR
Prodali Martineza za 17 miliona koji je barem 3 puta bolji golman od ovog i za ovog glupana dali duple pare. To može samo glupa Arsenalova uprava. Bravo glupani!
10 2
DR_GAZiJA
Podrska za UPRAVU AR678ALA..SJAJAN posao RADE..prodali su golmana koji je u TOP 5 golmana u ENGLESKOJ(Martinez)..ali zato su mu doveli ADEKVATNU ZAMJENU u vidu Ramsdalea, koji je ODVEO SHEFFIELD U CHAMPIONSHIP sa samo primljenih 63 gola..cestitke, i sto brze da postane BROJ 1 u novom klubu..a sada juris na 9 mjesto sa BIVSOM 6 opcijom u Realu(Odeegardom)..FOKUS, FOKUS..Sellam i sportski pozdrav..
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi