5

Komentari (5)

Sanin_Mostar
Veceg supljaka da manje igra a uzima cifre nenormalne ja nisam vidio...
DelPiero
Zato sto je bio slobodan igrac prije dolaska u Juventus. Isplati se ekipama da mu daju vecu platu kako ne bi placali za transfer dodatno desetine miliona. Ista stvar se sa Kolasincem desila, uzima £100,000 sedmicno a nije neki igrac.
Sanin_Mostar
Kralju iz tog razloga sto nije neki igrac i sto je povrijedjen stalno dati 20miliona ludilo,zaboravio sam da igra u Juventusu ikako.
JuventinoBK
Ramsi je igracina i po, sto je i pokazao na euru. Njegov problem je sto je stalno povrijeđen. Vas dvojica očito niste gledali vels kad tsko lupate.
Sanin_Mostar
Neosporno je da je igracina placati nekoga godisnje 20miliona a odigra 3 utakmice nisam siguran da je i toliko odigrao je smijesno o tome ti ja pricam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.